Apotheek

Adresgegevens

Duinrand Apotheek
Bronovolaan 3
2597 AX Den Haag
Website: www.duinrandapotheek.nl
Tel: 070 3244435
Fax: 070-3281271
Algemene vragen: m.fischer@duinrandapotheek.nl
Herhaalrecepten: recepten@duinrandapotheek.nl

Openingstijden

Duinrand Apotheek
maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 17.30 uur
zaterdag is de apotheek gesloten.

Dienstregeling

Buiten de reguliere openingstijden kunt u terecht bij de
Spoedapotheek.
Deze apotheek bevindt zich op het terrein van het Haga Ziekenhuis Leyenburg, Leyenburgweg 275 telefoon 070-2101465 vanaf 17.30 uur.

Bezorgen

In die gevallen dat u uw genees-, verband- en hulpmiddelen niet zelf in de apotheek kunt ophalen kan de apotheek deze bij u thuis bezorgen. Uw arts kan de recepten per telefoon, fax of electronisch aan de apotheek doorgeven. Of U kunt de apotheek vragen een nieuw recept bij u af te halen.
Herhalingsrecepten worden in het apotheek-computersysteem opgeslagen. Als u niet naar de apotheek kunt komen kunt u telefonisch of per e-mail uw herhalingsmedicatie aanvragen.
Zie ook Herhaalrecepten.

Inloopspreekuur

Heeft u vragen over het gebruik van uw medicatie of bijwerkingen hiervan? Twijfelt u over wisselwerking met andere geneesmiddelen? Wilt u meer weten over het gebruik van uw medicijnen in het buitenland? Tijdens het inloopspreekuur van de Duinrand apotheek kunt u terecht met deze en andere vragen over uw aandoening en geneesmiddelengebruik. Dagelijks van 14:00 tot15:00 uur is er inloopspreekuur. Tijdens dit spreekuur kunt u al uw vragen bespreken met de apotheker.